≡ Menu

Guerrilla Social Media Marketing

Guerrilla Social Media Marketing af Jay Conrad Levinson og Shane Gibson (2010)

Begrebet “Guerrilla Marketing” blev opfundet af Jay Conrad Levinson tilbage i 1984, to år før Al Reis og Jack Trout bruger udtrykket i den fremragende bog “Marketing Warfare” fra 1986. Guerrilla marketing er oprindeligt tiltænkt mindre virksomheder som vil ind på et marked som er domineret af nogle mastodonter, hvilket direkte kan overføres til mindre danske webshops, iværksættere og entreprenører. Derfor er bogen yderst interessant og relevant.

Guerrilla Social Media Marketing

Social media marketing

Guerrilla Social Media Marketing fastlægger en lang række principper for social marketing. Bogen kommer vidt omkring, og hele tiden med fokus på at øge profitten. Bogens undertitel “100+ Weapons to Grow Your Online Influence, Attract Customers and Drive Profits” dækker indholdet fint og bogen holder en fin balance mellem mål og metode, forstået på den måde at det ultimative mål er profit, som opnås gennem socialt engagement.

Anbefaling

Selvom Guerrilla Social Media Marketing udkom tilbage i 2010, kan den stadig anbefales til alle som arbejder med online marketing.

Bogen giver en masse gode konkrete tips til hvad man kan gøre og hvordan man kan gøre det. Guerrilla Social Media Marketing handler i høj grad om at automatisere trivielle opgaver, om at holde fokus på målet både på den korte og den lange distance og om at gøre guerrilla marketing til en livsstil.

Jeg vil gerne slutte af med et lille citat, frit oversat: “At tid er penge, er noget vrøvl, tid er liv”.

Shane Gibsons blog: Closing Bigger

Jay Conrad Levinson: Guerrilla Marketing

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Titel
Anmeldt dato
Anmeldt
Guerrilla Social Media Marketing
Author Rating
31star1star1stargraygray

Leave a Comment