≡ Menu

Peter Ulstrup Hansen & Seonaut

Navn: Peter Ulstrup Hansen
Uddannelse: Antropolog, Københavns Universitet. SEO konsulent siden 1997.
Forfatter til:
Seonaut Blog ; SMM Blog
Beskæftigelse: SEO & Digital Markedsføring

SEO er min passion!

Siden jeg i slutningen af 1997 fandt ud af hvad man kan gøre med SEO, har jeg både arbejdet med SEO og lavet det i min fritid også.

Peter Ulstrup Hansen

Der er dog også tid til andet, mest i form af at synge og spille guitar, men også udstillinger, koncerter, rejser og så blev jeg morfar i april 2014, og mit fantastiske barnebarn giver rigtig mange glæder. Trænger jeg til at koble fra, sker det i hytten i Nordsjælland.

Digital markedsføring

Det er umuligt at være ekspert i alle dele af digital markedsføring, som SEO er en del af. Min ekspertise og lyst til at være på forkant, er koncentreret om SEO, som dog også involverer andre dele af den digitale markedsføringsværktøjskasse.

Da jeg har muligheden for at bruge det meste af min arbejdstid på spændende opgaver som søgeordsanalyse, teknisk analyse, indholdsanalyse, prioriteringsplaner og SEO rådgivning vil det være den type opgaver du kan hyre mig til.

Seriøs forretningsorienteret SEO

Jeg vil altså gerne hjælpe dig med at opnå resultater for din forretning. Det betyder at jeg sætter mig overordnet ind i din forretning og laver de nødvendige SEO tiltag hvorefter vi sammen gennemgår dokumentation og resultater i forhold til de mål vi har sat for samarbejdet.

Du kan læse mere om SEO fra Seonaut her.

Du er velkommen til at kontakte mig på mobil: 31 67 20 10 eller e-mail: ulstrup@seonaut.dk

De bedste hilsner

Peter Ulstrup Hansen
Seonaut

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Om Peter Ulstrup Hansen
Photo ofPeter Ulstrup Hansen
Navn
Peter Ulstrup Hansen
Kaldenavn
(Ulstrup)
Website
Job titel
SEO Ekspert
Firma
Seonaut SEO
Adresse
Vindeholmevej 44,
Nakskov, Danmark, 4900