≡ Menu

SEO anbefalinger

Navn: Peter Ulstrup Hansen
Specialer: SEO & Digital Marketing

Tillid er det vigtigste for et godt samarbejde

Nedenfor har jeg samlet en række anbefalinger fra folk jeg kender og har arbejdet sammen med, enten som ansat i et online marketing firma eller i eget SEO firma.

Ulstrup til SES London

Mikkel deMib Svendsen:

“I have worked with Peter for almost 10 years. Together we have developed and implemented very effective search marketing strategies for hundreds of local and global companies – many of them in very competitive industries. Most of them with great success!

I have always enjoyed working with Peter. Communication with him is easy – even working remotely as we have mostly been doing, and we usually have good fun.” (Linkedin)

Mikkel deMib Svendsen
CEO, Waimea Digital ApS

Robert Littauer

“Peter har altid været med på det sidste nye indenfor søgemaskineoptimering og sociale medier. Peter var projektleder og SEO ekspert hos Vision Team fra 1999 til 2001 og jeg har holdt kontakten med Peter siden. Jeg kan absolut anbefale Peter som en seriøs partner, som ved hvad han laver.”

Robert Littauer
Projektansvarlig, Kvindeguiden

Jeppe Bårris

“Peter og jeg har fulgt hinanden gennem de sidste 14-15 år, vi har været på road trips i USA og vi har sparret og arbejdet sammen på flere projekter med websites og SEO. Peter sætter sig ind i tingene og har det store overblik når det gælder SEO og kan sammenkæde SEO med sociale medier og andre digitale former for marketing. Peter er rar som person, han er en man kan stole på og så er han dygtig til SEO.” (Linkedin)

Jeppe Bårris
CEO, Redpitt ApS

Lars Willsen

“Jeg mødte Peter første gang sidst i 90’erne da jeg blev ansat i samme firma. Her var Peter allerede den førende ekspert hos datidens SEO og kunne præsentere virkelig flotte resultater indenfor den organiske SEO kunst. Jeg har siden dengang, og op til i dag benyttet Peter’s ekspertise med virkelig gode resultater. Peter er en seriøs, dygtig, ansvarlig og sympatisk SEO mand man kan stole 100% på. Han overlader intet til tilfældighederne, og jeg vil varmt anbefale alle der vil have de bedste råd i branchen til at benytte sig af Peter’s ekspertise indenfor faget. Jeg har et hav af online shops der den dag i dag kører godt, netop fordi at jeg har lyttet til, og benyttet mig af Peter’s services”

Lars Willsen
Direktør, Willsen Interactive / Hobbyjunglen.dk

Niklas Bertram

Peter Ulstrup Hansen har hjulpet os utallige gange gennem årene primært med hjælp til søgemaskineoptimering (SEO).

Han har altid formået at kunne forklare hvad der skulle ændres eller laves på hjemmesiden, på en måde så det var til at forstå – det er ikke lige til at finde!

Vi har tydelig kunnet mærke effekten på hjemmesiden når Peter har været inde over. Peter har altid opdateret viden om de nyeste ændringer der skal laves, hvad der virker og ikke virker, etc. Så lige når man troede man havde styr på noget, fik man forklaret hvorfor det faktisk skulle gribes an på en anden, da der var ændret i systemerne…

Udover SEO har Peter hjulpet os med opsætning og design af forskellige hjemmesider igennem tiderne.
Peter har altid været god at have med ind over de projekter han har hjulpet med og behagelig at arbejde med.

Niklas Bertram, Creol A/S, marts 2015.

Se også min profil på Linkedin

Linkedin anbefalinger for Ulstrup Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Om Peter Ulstrup Hansen
Photo ofPeter Ulstrup Hansen
Navn
Peter Ulstrup Hansen
Kaldenavn
(Anbefalinger af Ulstrup)
Website
Job titel
SEO Analytiker og konsulent
Firma
Seonaut SEO
Adresse
Vindeholmevej 44,
Nakskov, Danmark, 4900