≡ Menu

Er der en ny Google mobil algoritme på vej?

Mobilvenlig visning

Google mobilvenlig visning

 

 

Responsivt web design (RWD) er et must!

Googles søgeresultater ændrer sig konstant, men som regel er det kun lidt op og ned. Den seneste uge har der været større udsving, i hvert fald på det engelsksprogede marked og dette har givet anledning til en del spekulationer i branchen, begyndende med David Naylor fra Bronco som den 30. januar 2015 beskrev fænomenet.

Ifølge artiklen fra David Naylor, har Googles John Mueller bekræftet at der ikke er tale om justeringer af hverken Panda eller Penguin, hvilket bestyrker mistanken om at en ny algoritme, med større vægt på mobilvenlig visning kan være på vej.

Mistanken bestyrkes yderligere af at det ikke er ret længe siden at Google udsendte en række mails til website ejere om at deres website ikke er optimeret til mobil visning. Jennifer Slegg citeres i denne artikel fra SEJ for at sige at de websites der har fået advarsel fra Google ikke længere ranker i mobile søgninger.

Hvis du ikke allerede har fået implementeret responsivt webdesign og optimeret CSS til mobilen, så er det på høje tid.

Opdateret 14.03.2015: Google meldte ud den 26.02.2015 at de vil prioritere mobilvenlige websites i søgeresultaterne på mobiltelefoner, læs mere om udmeldingen og se den i oversat version: Google mobil algoritme oversatFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Er der en ny Google mobil algoritme på vej?
Er der en ny Google mobil algoritme på vej?
Google har muligvis en ny algoritme på vej, som belønner mobilvenlige websites og fjerner websites der ikke er mobilvenlige fra mobile søgeresultater.

Leave a Comment