≡ Menu

NYT år NYT firma NYT arbejde NY SEO blog

Godt Nytår!

Må 2015 være året hvor du får udrettet en masse, drømt en masse og oplevet en masse!

Sammendrag: Først ønsker jeg dig rigtig godt nytår, hvorefter jeg forklarer hvad du kan forvente af SEO bloggen på seonaut.dk

Antal ord: 378

Nyt firma og nyt arbejde

I dag, 1. januar 2015 har jeg den store glæde at kunne præsentere mit nye SEO firma; Seonaut.

Seonaut SEO Blog

 

Ny SEO blog

Bloggen her på Seonaut omhandler udelukkende emner som har forbindelse til SEO. Skomager bliv ved din læst, som man siger.

Jeg har i min karriere inden for digital marketing været vidt omkring og vender altid tilbage til SEO, som jeg første gang stiftede bekendtskab med tilbage i 1997.

Foreløbig finder du 4 artikler:

Artikel 1: Søgeordsanalyse meget grundigt forklaret med tips til danske søgeord.

Artikel 2: Forklaring på hvorfor du skal benytte semantisk markup og hvad det er.

Artikel 3: Strukturering og dokumentation er essentielt for seriøs link building.

Artikel 4: Googles brug af User Data gør dine sidetitler endnu vigtigere.

Holistisk SEO

Når bloggen er fokuseret på SEO betyder det at det kun er emner der har indflydelse på SEO og optimering af din hjemmeside så du får en bedre forretning ud af det.

Der er masser af emner at tage af da de fleste typer online marketing på den ene eller anden måde hænger sammen, i hvert fald i min verden, hvor jeg kalder det holistisk SEO, andre kalder det 360 grader, men betydningen er at der er rigtig mange faktorer der har indflydelse på trafik og omsætning, så hvorfor ikke udnytte dem alle.

Indholdet på bloggen er grundigt undersøgt, udførligt beskrevet og up to date.

De emner der optager mig for tiden er SEO i forbindelse med mobil, brug af struktureret data, hastighedsoptimering, sociale signaler, opbyggelse af linkmæssig tillid og autoritet, baseret på godt indhold.

Håber du får glæde af artiklerne og synes de er gode nok til at du vil dele dem på G+, Linkedin eller via email.Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
NYT år NYT firma NYT arbejde NY SEO blog
NYT år NYT firma NYT arbejde NY SEO blog
Ny blog om SEO på seonaut.dk, skrevet af Peter Ulstrup Hansen og udelukkende fokuseret på SEO relaterede emner. Godt Nytår 2015!

Leave a Comment